Nyheder

Se de sidste nyheder fra ŠKODA her

Tips til kør-selv-ferien

Sommerferien står for døren, og der kan nemt smutte en detalje eller to i planlægningen af bilturen. Her finder du en række nyttige ferietips, som hjælper dig godt på vej til en god sommerferie.

Årets Tour de France Quiz

Den 6. juli lyder startskuddet til årets Tour de France. Og som altid ligger ŠKODA på baghjul, når feltet kæmper sig frem i det franske med kurs mod Paris.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Hvis du også er nysgerrig, når det drejer sig om fremtidens elbiler, kan du komme et nemt skridt nærmere det sidste nye på området fra ŠKODA.

ŠKODA KAROQ vinder FDM gruppetest

Begrundelsen lyder blandt andet: Kombinationen af en enestående motor, en praktisk indretning og gode køreegenskaber, gør KAROQ til tidens bedste SUV-køb i denne klasse.

Er din ŠKODA rejseklar?

Med et Ferietjek gennemgår vi din ŠKODA, så hele familien bekymringsfrit kan køre sommeren i møde.

ŠKODA går op i miljøet

80% af en udrangeret ŠKODA genanvendes eller nyttiggøres på bedst mulige måde.

FABIA COMBI er en habil stationcar

Sådan lyder indgangsbønnen i en frisk artikel fra Ekstra Bladet, hvor avisens medlem af "farklubben" giver sit besyv med om en af klassens mest populære biler.

FDM: SCALA er et stort trin opad

Deres udsendte konstaterer blandt andet, at den er en rummelig, velkørende og komfortabel bil med enorme muligheder for fint ekstraudstyr.

MinŠKODA - Spørgsmål og svar

Med en MinŠKODA app får du styr på, om din bil har det godt. Med få tryk kan du fx tjekke, hvor den holder parkeret, hvor meget brændstof, der er i tanken, og om oliestanden er OK.