Når skaden er sket, skal du overlade din bil til professionelle

Hvis din Škoda har fået buler eller skrammer i løbet af vinteren, er det en god idé at få skaden udbedret, så den bevarer sin værdi.

Det er vigtig at overlade nøglen til det rigtige værksted, som kan udbedre skaden på din Škoda: Et autoriseret Škoda værksted. 

Valget af værksted er altid dit

Selvom dit forsikringsselskab foreslår et uautoriseret værksted til at udbedre en skade, har du stadig mulighed for at forlange, at du vil have specialuddannede Škoda teknikere på banen. Udover deres særlige værktøj, som er skræddersyet til din Škoda, er du også sikker på, at der kun bruges korrekte reservedele, og at fabrikkens forskrifter følges nøje under hele reparationen. På den måde bevares bilens køreegenskaber, fabriksgaranti, sikkerhed og værdi.

Škoda Vejhjælp - hvis uheldet er ude

82d65653-2f92-4729-848d-035dfcd9ec07_638138796462361132.jpg

Når du har fået serviceret din bil på et autoriseret Škoda værksted, er der altid hjælp at hente: Du ringer blot til Škoda Vejhjælp på telefon 70 20 70 78. Så finder de en løsning. Og de nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer de også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte med dine planer selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager de sig selvfølgelig også af. 

Læs alt om Škoda Vejhjælp

Få flere gode råd af vores medarbejdere